Volta

Wij proberen om met onze dansschool onze passie voor dans zo wijd mogelijk te verspreiden, om iedereen te laten meegenieten. Daarom stellen wij met veel trots “VOLTA” voor. 

Dit is een voorstelling die tot stand komt door samenwerking van vier dansgezelschappen: Kick-iT-company (Heist-op-den-Berg), Aira District (Leuven), Tokati (Lier) en Deadline Dance. Daarnaast zijn er nog andere gastgroepen in andere dansstijlen te zien, zoals bijvoorbeeld Soulstep Dance Crew (Hoeilaart) en de crew van onze Urban leerkracht Eric.

De voorstelling wordt op verschillende plaatsen in Vlaanderen opgevoerd. Op zaterdag 11 maart 2023 om 20:00 uur kan je “VOLTA” in De Bosuil (Jezus-Eik) komen bekijken. Het wordt een afwisselende en wervelende voorstelling, waarin verschillende thema’s, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. 

Tickets kosten 15 euro en kan je bestellen via De Bosuil (via deze link). Wij hopen jullie allemaal te zien bij de voorstelling om ons showteam aan te moedigen en om te genieten van een prachtige voorstelling. 

Wil je bij één van de andere opvoeringen aanwezig zijn? Dan vind je hieronder de links om tickets te bemachtigen.

Bierbeek 26/02 | 19:00
Heist-Op-Den-Berg 05/03 | 19:00
Overijse 11/03 I 20:00
Deurne 28/04