Inschrijven

Vanaf woensdag 1 juli 2020 kan je je inschrijven voor het schooljaar 2020 – 2021. Voor je doorklikt naar de inschrijvingen, vragen we vriendelijk om eerst even onderstaande informatie goed door te lezen.

Tot 1 augustus worden onze inschrijvingen beperkt tot dansers die in het schooljaar 2019 – 2020 reeds lid waren bij Deadline Dance. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, sommige lessen zijn snel volzet! Vanaf 1 augustus kunnen nieuwe leden zich ook inschrijven.

Alle lessen staan op ons inschrijvingssysteem als aparte ‘evenementen’. Om gemakkelijker de les van jouw keuze te vinden, kan je alle lessen filteren op de stijl die je wilt volgen. Zeker nu onze buitenlessen nog online staan, is dit handig, anders is het zoeken naar de juiste les!

BELANGRIJK: het gebruik van de kortingscodes is niet voor iedereen duidelijk. Het gaat als volgt: wanneer je je hebt ingeschreven voor een les, ontvang je een kortingscode (op de inschrijvingssite). Gebruik deze om je in te schrijven voor een volgende les en ontvang 35% korting op die tweede/derde/… les. De kortingscode is echter NIET bedoeld om broers/zussen/familieleden/vrienden in te schrijven. Enkel voor een volgende les van dezelfde danser.

Heb je een code die niet werkt of heb je geen code ontvangen? Ga dan niet verder met de inschrijving van je tweede of volgende les, maak nog geen betaling. Stuur ons een mailtje en wij helpen je graag verder.

Kijk eerst eens naar ons nieuwe lessenrooster om te weten wanneer alle lessen doorgaan in het nieuwe schooljaar.

 

 

 

Opgelet: inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald!