Lessenrooster

Hieronder vind je een overzicht van ons lessenrooster voor het schooljaar 2020 – 2021! Door de coronamaatregelen zijn er regelmatig aanpassingen, we houden jullie hier telkens over op de hoogte.

Weet je niet goed welke les(sen) voor jou geschikt is/zijn? Ga dan naar: De juiste les kiezen
Wil je wat meer informatie over de verschillende dansstijlen? Ga dan naar: Dansstijlen

Kinderen (-12 jaar)

We gaan nog even door op dezelfde manier als voor de krokusvakantie: kinderen mogen in groepen van maximaal 10 dansers naar de dansles komen. De dansers die naar de dansles komen, hebben dit gekozen als hun enige buitenschoolse activiteit.
 
De groepen die zijn opgesplitst, hebben nog steeds op hetzelfde moment les, maar de groep wordt in twee gedeeld met een aparte leerkracht.
De lessen Ballet Kids 3/4, Ballet Kids 5/6 en Showdance Kids 5/6 gaan voorlopig niet door.

Tieners (12-18 jaar)

We kunnen weer live lessen aanbieden aan onze tieners! Het is namelijk toegestaan om met maximaal 10 dansers een dansles te volgen in open lucht. Iedere week zullen we bekijken hoe het weer is en hoeveel mensen zich inschreven voor de danslessen de week voordien.

De buitenlessen zullen doorgaan op de speelplaats van SMO Lipsius (Waversesteenweg 96 in Overijse). Iedereen komt toe met een mondmasker. Enkel tijdens de dansles zelf mag het mondmasker uitgedaan worden.
BELANGRIJK: Om te kunnen controleren dat we niet met te veel dansers tegelijk aanwezig zijn, is het verplicht om je per les die je wilt volgen in te schrijven via deze link. Is een les al volzet? Zet je dan aub op de wachtlijst. Zo krijgen wij een idee van hoeveel lessen we in de komende weken moeten aanbieden.Bij slecht weer sturen we een sms indien we de les moeten annuleren. We vragen ook om zeker iets te laten weten als je toch niet kan komen naar de dansles. Dan kunnen wij andere dansers contacteren die op de wachtlijst staan.

Als je dansles komt volgen, wilt dit ook zeggen dat je dit hebt gekozen als enige buitenschoolse activiteit. Heb je al een andere activiteit gekozen? Alle dansers mogen nog steeds alle online lessen blijven volgen van thuis uit (dit wordt natuurlijk niet gezien als een aparte buitenschoolse activiteit). Zie hieronder bij Volwassenen (+18 jaar) een overzicht van alle online lessen die we momenteel aanbieden.

Alle info over onze buitenlessen vind je ook altijd hier.

 

 

Volwassenen (+18 jaar)

Voorlopig kunnen we voor onze dansers die ouder zijn dan 18 jaar enkel online danslessen aanbieden. We zijn hoopvol dat we binnenkort weer buiten zullen mogen dansen met jullie en van zodra dat kan, laten we dit weten. Tot die tijd kunnen jullie online les blijven volgen. Je mag zoveel lessen volgen als je wilt.