Over Deadline Dance

Al meer dan twintig jaar de meest energieke dansschool uit de Druivenstreek!

Deadline Dance geeft al lessen sinds september 2000 en voorziet sindsdien ieder schooljaar gevarieerde danslessen voor jong en oud.

De nadruk in onze lessen ligt op het plezier en het gevoel van vrijheid en ontspanning dat dans je kan geven. Daarnaast vinden we het als dansschool ook belangrijk om onze leerlingen een goede basis mee te geven in lichaamshouding en techniek.

We willen onze leerlingen de mogelijkheid geven om zich tot volwaardige dansers te ontwikkelen in een aangename en veilige sfeer. Om een overzicht te hebben van alle verschillende stijlen die we aanbieden, kijk je best eens naar onze pagina Dansstijlen.

Naast onze lessen proberen we als vereniging ook leuke evenementen te organiseren voor onze dansers en voor dansliefhebbers uit de Druivenstreek. Zo voorzien we ieder jaar een spetterende dansvoorstelling. Het ene jaar treden onze jongste dansers (tot en met het tweede leerjaar) op tijdens een Toonmoment in GC De Bosuil (Jezus-Eik), het andere jaar doen we met onze dansers vanaf het derde leerjaar een Show in CC Den Blank (Overijse).

Daarnaast nemen we ieder jaar deel aan de Druivenstoet in Overijse en de Lichtstoet in Hoeilaart en laten we onze jongste dansers extra genieten door een Halloweenles te voorzien en ervoor te zorgen dat Sinterklaas ieder jaar eens langskomt. Voor een overzicht van alle toekomstige activiteiten, kan je kijken naar onze pagina Evenementen.

Bovendien hebben we ook een Showteam dat regelmatig optreedt op (lokale) evenementen en deelneemt aan wedstrijden. Deze dansers zijn na een auditie uitgekozen en vertegenwoordigen met veel trots onze dansschool. Meer informatie vind je op de pagina.

Wij heten je van harte welkom bij onze dansschool. Kijk gerust eens rond op de rest van de website, kom eens een lesje uitproberen of kom eens langs op één van onze vele evenementen.

Het Deadline Dance Team

Eve & Lotte (bestuur)

Eric, Margaux, Anna, Linde, Kato, Caitlin, Evelyne, Laura, Megan, Julie, Cate, Maya, Kyra, Laurie, Mila, Noa, Lies, Jelle, Lotte en Simon (leerkrachten)