Show

Een moment om onze dansers te laten stralen

Om de twee jaar geven we onze dansers vanaf het derde leerjaar* de kans om op te treden in CC Den Blank in een grootse Show. In het jaar dat er geen Show is, zijn onze jongste dansers (tot en met het tweede leerjaar) aan de beurt om op te treden in hun Toonmoment.

Showtime!

Eind mei is het eindelijk weer zover: we staan op de planken met een grootse Show in CC Den Blank! Na twee uitdagende jaren, zijn wij ongelooflijk blij om al onze dansers (vanaf het derde leerjaar) weer de kans te kunnen geven om te schitteren op een podium.

Het wordt een spetterende voorstelling waarin we onze dansschool vieren (omdat we ons twintigjarig bestaan in 2020 niet echt hebben kunnen vieren) en waarin we stilstaan bij de uitdagende jaren die we hebben gehad, maar vooral: dat we er met zijn allen weer door zijn gekomen en als het ware zijn herrezen als een FENIKS.

Tijdstippen

Vrijdag 27 mei 2022 | 20:00
Zaterdag 28 mei 2022 | 15:00 & 19:00
Zondag 29 mei 2022 | 13:00 & 17:00

Tickets

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen? Dan heb je geluk, want er blijft nog een aantal plekjes vrij! Stuur snel een mailtje naar overijsedeadlinedance@gmail.com en geef daarin aan hoeveel tickets je graag wilt kopen + voor welke voorstelling (zie hierboven bij “Tijdstippen”. Wij bezorgen je daarop alle informatie in verband met het betalen en ophalen van de tickets.

Wij zoeken nog hulp!

Om onze voorstellingen vlot te doen verlopen, hebben we veel mensen nodig die een handje toesteken. Wil jij jouw steentje bijdragen? Meld jezelf dan aan via dit formulier. 

Alle hulp is welkom! Je hoeft zeker geen volledig weekend vrij te houden. Komen helpen bij één van de voorstellingen (of tijdens de generale repetitie op donderdag 25 mei vanaf 16:00 uur) helpt ons ook al veel vooruit!

Op veel verschillende manieren kan je ervoor zorgen dat onze voorstelling een succes wordt: iemand die goed kan naaien of vaardig is met haar en/of make-up is welkom, maar ook mensen die graag bij onze jongste dansers een oogje in het zeil houden of mensen die graag foto’s komen maken van de voorstelling. Wij stellen alle hulp heel erg op prijs! Kan jij of jouw bedrijf onze voorstelling nog sponsoren? Geef ons gerust een seintje!

Nieuwsbrieven

Dans jij mee in onze voorstelling? Kijk hier nog eens de nieuwsbrieven na zodat je geen informatie mist en alles vlot kan verlopen.

Nieuwsbrief 1 – Algemene informatie
Nieuwsbrief 2 – Kleding + Extra repetities
Nieuwsbrief 3 – Podiumrepetities + aankomst show
Afspraken tijdens het showweekend

Sponsors

Onze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bakkerij Guns, Droogkuis Gerlux, Mertens Fietsen, Bakkerij Danhieux

* Concreet gaat het over volgende groepen: FJK 3, FJK 4, FJK 5, FJK 6, Ballet Kids 3/4, Ballet Kids 5/6, Ballet A, Hiphop Kids 5/6, Showdance A, Showdance B, Showdance C, Jazz A, Jazz B, Jazz C, Modern A, Modern B, Modern C, Urban A, Urban C, Funky Ladies en Dance4Fun.