Start van het nieuwe dansseizoen

Op maandag 14 september begint ons nieuwe dansseizoen. Wij hebben ontzettend uitgekeken naar de danslessen en kunnen niet wachten om terug samen met jullie te dansen! Wel moeten we er rekening mee houden dat er bepaalde maatregelen gelden.

Lessen voor dansers jonger dan 12 jaar

We zijn heel blij dat we voor onze jongste dansers zonder enig probleem onze lessen kunnen opstarten over twee weken. We gaan een aantal richtlijnen meegeven (hierover ontvangen jullie nog een mailtje) in verband met het afzetten en ophalen van de kinderen, maar in de dansles mogen zij zich gewoon komen uitleven.

Dit betreft volgende lessen: Minikids 2, Minikids 3, FJK 1, FJK 2, FJK 3, FJK 4, FJK 5, FJK 6, Ballet Kids 1/2, Ballet Kids 3/4, Ballet Kids 5/6, Showdance Kids 5/6 en Hiphop Kids 5/6.

Kijk zeker nog eens goed naar het lessenrooster, alsook alle praktische informatie over onze lessen. Indien je nog vragen hebt, mag je ons altijd mailen.

Lessen voor dansers ouder dan 12 jaar

Gisteren (1 september) kregen we van de overheid nog nieuwe maatregelen waar we rekening mee moeten houden. De minimale ruimte die we moeten voorzien per danser werd opgetrokken, waardoor we niet met volledige groepen in onze eigen danszalen les kunnen geven/volgen.

Wij zijn volop in overleg met de Gemeente Overijse om te kijken of zij ons kunnen helpen om grotere ruimtes te voorzien, waarin we onze lessen voor 12-plussers zouden kunnen geven. Van zodra we meer informatie hebben over hoe we onze lessen zullen opstarten, brengen we jullie hierover op de hoogte.

Dit betreft volgende lessen: Showdance A1 – Simon, Showdance A2 – Simon, Showdance A – Lotte, Showdance A – Linde (werd voordien Funky Jazz A genoemd), Showdance B – Simon, Showdance B – Margaux, Showdance C – Simon, Showdance C – Margaux, Modern A, Modern B, Modern C, Urban A, Urban B, Urban C, Jazz A, Jazz B, Jazz C, Ballet A, Funky Ladies en Dance4Fun.

Wij hopen dat iedereen een fijne start van het nieuwe schooljaar heeft en dat we snel ook weer samen zullen kunnen dansen, want wat hebben wij onze danslessen gemist!