Terugbetaling tickets “Cheers To 20 Years”

Door de coronamaatregelen moesten we jammer genoeg onze Show “Cheers To 20 Years”, die ging doorgaan op 29, 30 en 31 mei 2020, annuleren.

Gelukkig zullen we in 2021 op het podium van CC Den Blank kunnen staan op 14, 15 en 16 mei.

Omdat veel mensen reeds tickets hadden gekocht, voorzien wij een moment waarop je je tickets terug kan binnenbrengen bij ons. Wij geven dan het bedrag dat je hebt betaald voor de tickets, terug. We hopen zo snel mogelijk te kunnen vastleggen wanneer dit zal doorgaan (we willen dit natuurlijk kunnen organiseren op een veilige manier).

Indien je op dat moment niet kan langskomen, kan je ook je tickets bijhouden tot volgend jaar. We zullen dan een nieuwe ticketverkoop organiseren waarop je je oude tickets kan inwisselen voor tickets voor de Show in 2021.