Show 2018


Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei is het weer zover: we staan met onze dansschool op het podium van CC Den Blank! Alle dansers vanaf het derde leerjaar kunnen deelnemen, dus dat belooft weer een spetterend avontuur te worden met zo’n 200 dansers.

Omdat het belangrijk is dat we weten wie er zal deelnemen aan de show (voor kleding onder andere), vragen wij aan alle dansers om je in te schrijven via onderstaande link, zodat we zeker zijn met hoeveel dansers iedere groep op het podium zal staan.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR JOUW DEELNAME AAN DE SHOW

 

 

Omdat we onze voorstelling dit jaar baseren op de tekenfilm ‘Alice In Wonderland’, organiseren wij ook een filmavond, waar alle dansers welkom zijn! Deze zal doorgaan op zaterdag 10 maart van 18:00 tot 20:00 in onze dansschool. Wil je graag mee komen kijken? Schrijf je dan snel in via onderstaande link, dan weten wij hoeveel popcorn en drankjes wij moeten voorzien. Het belooft heel gezellig te worden met z’n allen!

SCHRIJF JE HIER IN OM MEE TE KOMEN KIJKEN NAAR ‘ALICE IN WONDERLAND’

 

 

 

 

Heb jij interesse om tijdens het weekend van “Deadline Dance in Wonderland” een handje uit de mouwen te steken? Klik dan vervolgens op onderstaande link en laat ons weten wanneer we op jouw hulp kunnen rekenen! We maken er alvast een heel leuk weekend van!  #HELPENDEHANDEN

SCHRIJF JE HIER IN ALS “HELPENDE HAND”

 

Hieronder vind je nog enkele nuttige links die ook te maken hebben met de show.